Седишта за во автомобил
Изберете го вистинското седиште за во автомобил за Вашето дете од нашиот асортиман. Сите седишта се поделени во групи во зависност од тежината и висината на Вашето дете. Значи многу е важно да изберете според тежина и висина - возраста е за водилка. Дознај повеќе за Graco седиштата >