COAST
Комфор и стил за деца од 9 месеци до околу 4 години (9-18кг)
• Подлабоки странични крила за дополнителна заштита
• 5 позиции на навалување кои нудат одлични услови за спиење на бебето
• 5 точки на отпор на каишите, 2 сигурносни позиции
• Подесувачки каиш кој го следи растот на детето
• Меко обложена прекривка која се пере во машина
• Лесна и брза инсталација во автомобил
Sport Luxe Chilli        
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

  • • Заштита од странични удари: појачани страни за дополнителна заштита
  • • Lock off систем (закочување на седиштето) – лесно се фиксира и гарантира дека позицијата на бебето е точна
  • • 5 точки на отпор на каишите, 2 сигурносни позиции за максимална заштита
  • • Подесувачки каиш кој го следи растот на детето
  • • Каиши појачани со не лизгачки материјал за да ја абсорбира дел од енергијата при удар

Комфорност

  • • Најдобар во класата на седишта со навалување
  • • 5 позиции на навалување кои нудат одлични услови за спиење на бебето
  • • Подметнувач за помали деца

Погодности

  • • Меката покривката се вади и се пере во машина

Погодна при употреба

  • • 3 позиции за врзување на каишот од колата – јасни индикатори ја брзо и правилно врзување

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
9 kg 62 cm 50 cm 72 cm    

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
9 месеци 4 години 9 kg 18 kg