Што може да очекувате од ГРАКО

Мода
Да, нашите производи за деца се грижат за вашето дете но и многу повеќе од тоа! Секој еден продукт е дизајниран на модерни материјали во склоп со околината, модерни бои кои го надополнуваат вашиот домашен декор ...седишта за автомобил во спортски и цврсти материјали ... современи и тренди дизајни кои ве направат горди додека ја буткате количката.

Нови производи
Продолжуваме со иновации со новите производи и со развивање преку Грацо Ево И Сѕмбио Б количките и Цоаст седиштата за во автомобил.


Безбедност

Нашата пасија е безбедноста на децата. Знаеме дека тоа е и Ваш приоритет, без разлика дали сте надвор, во автомобил или дома. Постојано ги развиваме, дизајнираме и тестираме производите со цел да обезбедиме врвна безбедност, сигурност и комфор. Тоа е основата на нашата дејност.

 


Комфор

Кога Вашето дете е среќно и задоволно, и Вие сте. Затоа комфорот е наш стандард. Ги избираме најистрајните, меки материјали и најдобрата пена за обложување сé со цел на Вашето дете да му биде удобно во нашите колички, седишта за во автомобил, транспортер ии лулашки.

Иновации - Долгогодишна доверба во родителите! Грацо веќе повеќе од 60 години иновира. Се' започна во 1955 година со создавањето на првата во свет лулка за деца, а потоа и транспортерот и травел системот. Отсекогаш сме ги слушале потребите на родителите и сме ги развивале производите согласно со растот на бебињата.

Награди и признанија - Родителите не се единствени во љубовта кон нашите колички, седишта за во автомобил, лулки, хранилки и транспортери. Наградувани сме со бројни интернационални награди од високо рангирани списанија и интернет страници кои го препознаваат високиот квалитет, иновацијата и секојдневната употреба.