JUNIOR BABY
Комфор за Вашето новороденче. Од раѓање до приближно 15 месеци (0-13 кг)
• Заштита од страничен удар
• 3 точки на потпирање (поврзување) на каишите
• База за гарантирано оптимално поставување
• Систем со еден клик за да се фиксира на база или на Graco количка (травел систем)
• 2 позиционен каиш кој го следи растот на детето
• Јасно означена позиција за ставање на каиш од автомобил
• Индикатор за навалување
• Рачка со повеќе позиции
Biscuit Sport Luxe Chilli Peacoat    
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Заштита од странични удари
 • • База за гарантирано оптимално поставување
 • • 3 точки на потпирање (поврзување) на каишите
 • • Свртено кон назад

Комфорност

 • • Обложено лежиште за новороденче

Погодности

 • • Покривката се вади и се пере во машина
 • • Ергономичен дизајн

Погодна при употреба

 • • Системот на еден клик дозволува седиштето лесно да се стави на база или на Graco количка
 • • Брзо прилагодување на каишите
 • • Рачка со повеќе позиции
 • • Кампатибилно со сите Graco травел систем колички од раѓање

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
3.9 kg 44 cm 66 cm 46 cm    

Упатства и Брошури

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 месеци 15 месеци 0 kg 13 kg