JUNIOR MINI
2 во 1 седиште за во автомобил. Од раѓање до приближно 4 години (0-18 кг)
• Опција за да биде свртено наназад
• 5 точки на потпирање (поврзување) на каишите
• Lock off систем (оптимално фиксирање во автомобил)
• Двоен потпирач за глава и тело кое го следи растот на детето
Lyon          
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Заштита од странични удари
 • • Препрепка за против отскокнување
 • • Двојно тапацирани каиши со материјал против пролизгување кој абсорбира дел од  ударот
 • • 5 точки на потпирање (поврзување) на каишите
 • • Оптимално фиксирање во автомобил благодарение на Lock off систем
 • • Свртено кон назад (0-13кг)
 • • Свртено кон напред (9-18кг)

Комфорност

 • • 5 позиции на навалување
 • • Одлично прекриено
 • • Потпирач за глава и тело кои се адаптираат со растот на детето

Погодности

 • • Покривката се вади и се пере во машина

Погодна при употреба

 • • Јасно обележување во сино за спроведување на каиш од автомобил
 • • Јасно обележување во црвено за спроведување на каиш од автомобил
 • • Лесно прилагодување на каишите според висина

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
9.5 kg 51 cm 65 cm 68 cm    

Упатства и Брошури

Pdf

Награди

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 месеци 4 години 0 kg 18 kg