LOGICO S HP
Logico S, наука за сигурност на новороденчиња. Наградувано седиште за бебиња од раѓање до приближно 15 месеци (0-13 кг)
• Индикатор за навалување
• 5 точки на потпирање (поврзување) на каишите
• Можност за врзување со каиш во автомобил
• Систем со еден клик за да се фиксира на база или на Graco количка
• 3 позиционен каиш кој го следи растот на детето
• Подметнувач за новороденче
• Тенда со 2 позиции
• Мала тежина и лесен за носење
• Обложен за поголема сигурност од удар
Chilli Moon Peacoat Black Urban  
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Заштита од странични удари: појачани страни со двојна полистирен пена и пластична школка
 • • Без ризик од лошо поставување благодарение на Logico S базата
 • • Јасно означени позиции за правилно поврзување на каишите од автомобилот
 • • Свртено кон назад

Комфорност

 • • Обложено лежиште за новороденче
 • • Обложени каиши и тока за закопчување
 • • Вградена тенда со 2 позиции
 • • 3 позиционо прилагодување на каишите според растот на бебето

Погодности

 • • Покривката се вади и се пере во машина
 • • Ергономичен дизајн
 • • Лесно за носење

Погодна при употреба

 • • Системот на еден клик дозволува седиштето лесно да се стави на база или на Graco количка
 • • Лесен пристап за ставање на каиш од автомобил
 • • Брзо прилагодување на каишите
 • • Рачка со повеќе позиции
 • • Индикатор кој го покажува правилниот агол на поставеност
 • • Кампатибилно со сите Graco травел систем колички и  Symbio

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
4.4 kg 67 cm 56 cm 58 cm    

Упатства и Брошури

Награди

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 месеци 15 месеци 0 kg 13 kg