ULTIMA + TS
Најдобро за цената од Травел Систем! Од раѓање до приближно 3 години (0 – 15 кг). Може да се управува со една рака
• Травел системот на еден клик овозможува да се стави Junior Baby 0+ седиште за во автомобил
• Обложено седиште со три позиции на наслонот
• Вклучува Junior Baby седиште за во автомобил и зимска чизма
Biscuit Chilli Peacote B is for Bear    
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 5 позиции за каиш
 • • Текстил тестиран за токсичност, запаливост и избледување на бојата

Комфорност

 • • Целосно обложено седиште  со три позиции на наслонот
 • • Tенда со УВ заштита

Погодности

 • • Рачка со која може да се управува со една рака
 • • Компактно преклопување и може да стои исправена за полесно складирање
 • • Прилагодлива рачка според висината на двајцата родители

Погодна за употреба

 • • Травел системот на еден клик дозволува количката да биде компатибилна со Junior Baby 0+ седиште за во автомобил.
 • • Се склопува брзо и лесно

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
14 kg 90 cm 52 cm 100 cm 41 cm 90 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg