TREKKO DUO
Мултифункционална количка со три тркала,која за неколку секунди се претвара во тандем количка. Има неколку позиции, што ја прави погодна за деца од 0 до 3 години. Главно седиште: од раѓање до приближно 3 години. Второ седиште: од 6 месеци до приближно 3 години (6-15 кг)
• Модерна и мултифункционална
• Склопување со една рака и подесувачка рачка
• Травел систем на еден клик кој овозможува лесно и едноставно да се стави Junior baby 0+ седиште за во автомобил
• Наслоните на двете седишта се подесуваат и му обезбедуваат екстра комфор на детето
• Второто седиште лесно се отстранува
Sport Luxe Chilli  
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003
 • • 5 позиции за каиш
 • • Текстил тестиран за токсичност, запаливост и избледување на бојата

Комфорност

 • • Додатоци: зимска чизма и торба за пресоблекување

 Погодности

 • • Склопување со една рака
 • • И предните и задните тркала може да се отстранат
 • • Корисна корпа за складирање
 • • Главно седиште со три позиции на навалување
 • • Второ седиште со две позиции на навалување
 • • Рачка прилагодлива според висината на родителите
 • • Со вклучена прекривка за дожд

Погодна за употреба со :

 • • Одговара со Junior Baby 0+ седиште за во автомобил за комплетен травел систем
 • • Второто седиште лесно се отстранува

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
13.9 kg 125 cm 66 cm 108 cm 55 cm 125 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg