TREKKO COMPLETO
Одлична травел систем спортска количка. Од раѓање до приближно 3 години (0-15 кг)
• Количка со три тркала, лесна за управување. Рачка која дозволува корисење на само една рака.
• Травел системот на еден клик на Graco, овозможува да го пренесете вашето дете од автомобилот до количката или до дома без притоа да го разбудите
• Удобноста на седењето и лежењето на детето е обезбедена со 4 позиции на наслонот (100 до 170°)
• Вклучува прекривка за дожд, вреќа за спиење и вреќа за тркала.
Sport Luxe Peacoat Chilli      
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 5 позиции за каиш
 • • Наслон за раце на детето

Комфорност

 • • Целосно обложеното седиште  овозможува додатна удобност на вашето дете
 • • Удобно седење и лежење на детето обезбедено од  4 позиции на наслонот (100 до 170°)
 • • Широка, двострана тенда направена од УВ тестирани материјали за оптимална заштита од сонце

Погодности

 • • Количка со три тркала, лесна за управување. Рачка која дозволува корисење на само една рака.
 • • Ергономска рачка која се прилагодува на висината на двајцата родители
 • • Голема корма за складирање која е пристапна и кога седиштето е во лежечка позиција

Погодна за употреба

 • • Травел системот на еден клик на Graco, овозможува да го пренесете вашето дете од автомобилот до количката или до дома без притоа да го разбудите
 • • Лесна и практична, Graco системот на склопување со една рака за една секунда ви овозможува тоа да го сторите дури и додека го држите вашето бебе. Нема потреба од празнење на корпата за складирање.

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
13.8 kg 107 cm 75 cm 124 cm 57 cm 106 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg