CONTEMPO
Столче за јадење кое е едноставно и лесно за склопување. Може ад се користи отприлика од 6 месеци.
• Ултра лесно и преносливо
• навлака на седиштето која лесно се чисти
• меко и комфорно
• 5 точки на безбедност
• доволно голем послужавник за хранење и играње
• место за одморање на нозете
Pixel Pop Art Hide & Seek Alphabite Poppy Garden Friends
Benny & Bell Fizz Bistro      
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Комфорт

  • • Меко и комфорно седиште за одморање на грбот
  • • Мека седиште изработено од PVC

Погодности

  • • многу компактен и лесен начин на склопување
  • • Лесно одржливо седиште

Животен стил

  • • може да се користи додека детето не наполни 15 килограми – 36 месеци
  • • 5 точки на безбедност
  • • 3 позиции на подесување на послужавникот
  • • 2 позиции на подесување на пределот за одмор на нозете

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
5.5 kg 73 cm 71 cm 100 cm 15 cm 122 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
6 месеци 3 години 6 kg 15 kg