SYMBIO
Наградуваната количка Symbio, не само што изгледа убаво туку е и многу практична за употреба.
Се карактеризира со лесна рамка, единствена ротирачка рачка, амортизери и пневматици.
Дизајнирана е за шетање со стил.
Од раѓање до 3 години (0-15 кг).
Chilli Peacoat Moon
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003
 • • Цврста Алуминиумска рамка
 • • 5 позиции за каиш
 • • Текстил тестиран за токсичност, запаливост и избледување на бојата

Комфорност

 • • Целосно обложено, ротирачко седиште  кон напред и кон назад, и три позиции на наслонот
 • • Амортизери за ублажувањена удар и пневматици
 • • Tенда со УВ заштита

Погодности

 • • Ротирачка рачка кон напред и назад
 • • Компактно преклопување (0.16 м3)
 • • Мала тежина и лесна за носење (7.5 кг)
 • • Корпа за складирање

Погодна за употреба со :

 • • Травел системот на еден клик дозволува количката да биде компатибилна со Logico S HP 0+ седиште за во автомобил.

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
7.5 kg 79 cm 58 cm 100 cm 35 cm 79 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg