SWING N BOUNCE
Ви претставуваме лулашка, две во едно, која овозможува комфорно седење и потпора на грбот. Може да се користи како самостоен релаксатор ( баунсер ), или пак може да се инсталира на рамката и да се трансформира во смирувачка лулашка со 6 брзини на лулање. Може да се користи од раѓање до отприлика 9 месеци ( 9 килограми ).
• Дополнително конфорно перниче за потпора на главата, за комплетна комоција и удобност
• 5 точки на безбедност
• Послужавник со играчки
• Обрач со меки играчки над главата
• Избор на благи приспивни мелодии
• Безбедносен тајмер за автоматско исклучување на лулашката
• Користи батерии : 4 x LR20
Hide & Seek Benny & Bell Hoops Sunny Days Fizz  
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • 5 точки на безбедност
 • • Удобна потпора на главата

Погодности

 • • Лесен пристап
 • • Потпора на главата која може да се отстрани
 • • Можност за склопување на лулашка
 • • Навлака на седиштето која е приспособена за машинско перење

Забава

 • • Обрач со меки играчки над главата
 • • Музика и тајмер за автоматско исклучување на лулачката

Животен стил

 • • 2 во 1 лулашка, со приспособливо седиште кое се отстранува и може да се користи како релаксатор ( баунсер )
 • • Може да се користи до 9 килограми
 • • 6 брзини на лулање
 • • 2 брзини на вибрирање на седиштето
 • • 3 позиции на седење
 • • 5 точки на безбедност

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
8.9 kg 85 cm 61 cm 92 cm    

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 9 месеци 0 kg 9 kg