SWIFTFOLD TS
Новата Graco Swiftfold количка е лесна за склопување; на една рачка за само неколку секунди! Компактна, лесна и мултифункционална, нуди комфор и стил. Од раѓање до приближно 3 години (0 – 15 кг). 

• Се склопува со една рака и има голема корпа за складирање
• Травел системот на еден клик овозможува на количката лесно да се стави и извади Junior Baby 0+ седиште за во автомобил.
• Компактна и лесна
• Наслон во повеќе позиции
• Вклучува Junior Baby седиште за во автомобил и прекривка за дожд.

Leaf Street Paloma    
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Автоматско закочување при склопување
 • • Сигурносни каиши кои се прилагодуваат со растот на детето
 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард

Комфорност

 • • Наслон во повеќе позиции
 • • Одлична амортизација

Погодности

 • • Компактна и лесна
 • • Може да стои во исправена положба кога е склопена
 • • Еднорачен, брзо склопувачки механизам
 • • Голема корпа за складирање
 • • Предни ротирачки тркала кои може да се фиксираат

Погодна за употреба

 • • Со вклучено Junior Baby седиште за во автомобил
 • • Обложен наслон за рацете на детето
 • • Со вклучена прекривка за дожд
 • • Торбата за пресоблекување и зимската чизма се продаваат одделно

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
9.5 kg 80 cm 56 cm 100 cm 43 cm 75 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg