SWEETPEACE
Смирувачка лулка со шест брзини на лулање, со патентирано ''Mum Motion'', кое ги имитира движењата на мајката кога го лула бебето. Се користи од раѓање до приближно 9 месеци (9 килограми).
• Мулдидимензионални смирувачки движења, а кои се инспирирани од родителите
• Вклучени се играчки и огледало за учење и развивање на првите сетила
• Преку подесување на висината на лежиштето, му се овозможува на бебето да биде дел од семејството
• 5 точки на безбедност и 3 позиции на седење
• шест брзини на лулање и две брзини на вибрирање
• музика и звуци, и конекција за МП3 приклучок
• Крошна која се отстранува
• Навлака која е приспособена за машинско перење
• Користи батерии : 4 x LR 20
Dream Primo Zen Faux Fur    
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • 5 точки на безбедност

Комфорност

 • • Мултидимензионални смирувачки движења инспирирани од родителите
 • • може да се се користе се додека детето не наполни 9 месеци ( 9 килограми)
 • • 3 позиции на седење
 • • 6 брзини
 • • 2 брзини на вибрирање

Погодности

 • • Флексибилност: може да се користи како самостојна корпа
 • • Преку подесување на висината на седиштето му се овозможува на бебето да биде дел од семејството
 • • Крошна која се подесува

Забава

 • • Уникатно аудио искуство со можност за МП3 приклучок
 • • вклучени се играчки и огледало

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
11.3 kg 78 cm 86 cm 92 cm    

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 9 месеци 0 kg 9 kg