STADIUM DUO
Количка за две деца која лесно се управува. Задно седиште: од раѓање до приближно 3 години. Предно седиште: од 6 месеци до приближно 3 години (6-15 кг)
• Лесно и практично склопување со една рака овозможено од патентираниот Graco систем
• Комфорната седечка и лежечка позиција за двете деца е обезбедена благодарејќи на 4 степениот наслон на задното седиште (100 до 150°) и двостепениот наслон на предното седиште (100 до 130°)
• 2 X 5 позиции за каиш
• Со вклучена предна зимска чизма
Biscuit Oxford Peacoat Orbit
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 2 x 5 позиции за каиш
 • • Послужавник за играње

Комфорност

 • • Комфорната седечка и лежечка позиција за двете деца е обезбедена благодарејќи на 4 степениот наслон на задното седиште (100 до 150°) и двостепениот наслон на предното седиште (100 до 130°)
 • • Подигнато задно седиште и прозорче за да може да се гледа постарото дете
 • • Две УВ тестирани тенди за оптимална заштита од сонце

Погодности

 • • Лесна за управување во тесен простор
 • • Лесна за складирање во автомобил или дома благодарение на оптимизираната компактност
 • • Корисна и огромна корпа за складирање

Погодна за употреба со :

 • • Graco системот на склопување со една рака е толку практичен и лесен што можете да ја склопите количката  додека го држите бебето во рака!
 • • Еднорачниот систем за регулирање на наслонот на седиштето овозможува лесно и брзо навалување на седиштето додека со другата рака го држите бебето
 • • Автоматското заклучување при склопување, ја прави количката лесна за складирање и транспорт

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
15 kg 100 cm 60 cm 113 cm 66 cm 109 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg