SNUGGLESWING
Најновиот модел на лулашка која ќе му даде комфорт и ќе го смири вашето дете со нежни мелодии. Може да се користи од раѓање до приближно 9 месеци (9 килограми).
• Мулти лулашка која на 2 начина го лула вашето бебе, со 6 брзини за нежно да го смири вашето бебе
• 2 позиции на седење
• Конфорно седиште со отстранлив дел прилагодлив за новороденчиња
• 5 точки на безбедност
• Широк избор од 10 музички мелодии и 5 звуци
• Вклучени монтажни се играчки за рана стимулација
• Користи батерии: 4 x LR20
Benny & Bell          
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

  • • 5 точки на безбедност
  • • Удобност

Комфорност

  • • Дополнително обложен дел на седиштето во пределот на препоните
  • • 2 позиции на седење

Погодности

  • • 3 монтажни играчки

Погодна при употреба

  • • 10 музички мелодии и 5 звуци
  • • Можност за отстранување на делот со играчки

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
11.4 kg 37.4 cm 57.3 cm 69.9 cm    

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 9 месеци 0 kg 9 kg