SILHOUETTE
Целосно опремена лулашка со 6 брзини и форма на кожурец, со двојна потпора на главата, и смирувачки вибрации за да му обезбеди оптимална комоција на вашето бебе. Може да се користи од раѓање до отприлика 9 месеци ( 9 килограми ).
• Удобно седиште со двојна потора на главата
• Музика и електронски тајмер за автоматско исклучување на лулашката
• 5 точки на безбедност
• послужавник со играчки
• користи батерии : 4 x LR20
Hide & Seek My Friend        
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Комфорт

 • • Вклучено е дополнително меко перниче за оптимален комфорт
 • • Двојна потора на главата

Погодности

 • • Лесен пристап до бебето
 • • Двојна потпора на главата која лесно може да се отстрани
 • • Има можност за склопување на лулашката
 • • Навлаката на седиштето е приспособена за машинско перење

Забава

 • • Предел со играчки над главата на детето
 • • Музика и електронски тајмер за автоматско исклучување на лулашката
 • • Играчки кои лесно се отстрануваат

Животен стил

 • • • Целосно опремена и стилска лулашка
 • • Може да се користи до 9 килограми
 • • 6 брзини на лулање
 • • 2 брзини на вибрирање на седиштето
 • • 5 точки на безбедност

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
8.1 kg 80 cm 67 cm 106 cm 50 cm 110 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 9 месеци 0 kg 9 kg