ROLL A BED
Ова креветче е дизајнирано да овозможи едноставна, стилска средина со широк простор, каде бебето ќе може да расте. Може да се користи од раѓање до отприлика 3 години.

Gabi          
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Безбедност

  • • 7 сталки за совршена стабилност, од кои две се тркалца

Комфорт

  • • 2 нивоа на спиење, од кои првата ја нуди најдобрата положба за спиење на новороденчето
  • • четири мрежести страни за подобра видливост

Погодности

  • • Брзо, лесно и компактно собирање
  • • четири мрежести страни за подобра вентилација и поголема видливост
  • • 2 тркалца за лесно преместување на креветот
  • • вклучена е торба за креветот

 

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
13 kg 129 cm 73 cm 94 cm 89 cm 89 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg