PETITE BASSINET
Удобно креветче совршено за да биде вашето новороденче блиску до вас. Може да се користи од раѓање приближно до 9 месеци.
• Ултра лесно и 20% помало од стандарните креветчиња за патување
• брзо и лесно склопување
• 2 нивоа на спиење од кои првата ја нуди најдобрата положба за спиење на новороденче
• натстречница која лесно се отстранува
• вклучена е торба за креветчето

Benny & Bell          
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Безбедност

  • • 7 сталки за совршена стабилност

Комфорт

  • • Четири мрежести страни за подобра видливост
  • • Натстрешница

Погодности

  • • Ултра лесно креветче
  • • брзо, лесно, и компактно собирање
  • • лесно за транспорт
  • • вклучена е торба за креветчето

 

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
8 kg 81 cm 56 cm 84 cm 23 cm 80 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg