NIMBLY
Компактна количка, се склопува со една рака. Од 6 месеци до приближно 3 години (6-15 кг)
• Едноставна и практична, се склопува со брз и лесен потег
• Мала тежина и интегрирана рачка за носење
• Лесна за маневрирање во тесен простор (48 см широк)
• Со вклучена прекривка за дожд
Lava Stripe Berry Pop Art Melon    
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
 • • 5 позиции за каиш
 • • Текстил тестиран за токсичност, запаливост и избледување на бојата

Комфорност

 • • Комфорно обложено седиште
 • • Наслонот на седиште со повеќе позиции и подесувачкиот наслон за нозе му овозможуваат удобност на детето
 • • Амортизацијата на предните тркала овозможува пријатно возење

Погодности

 • • Компактна и идеална за чувањедома или во торба (0.07м3)
 • • Лесна за носење (7.8 кг) со интегрирана рачка за носење
 • • Лесна за маневрирање во тесен простор (48 см широк)

Погодна за употреба

 • • Graco системот на склопување со една рака е толку практичен и лесен што можете да ја склопите количката  додека го држите бебето во рака!
 • • Еднорачниот систем за регулирање на наслонот на седиштето овозможува другата рака да ви биде слободна!
 • • Откако ќе ја склопите, ремчето за заклучување ви овозможува лесно да ја транспортирате количката

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
7.8 kg 87 cm 48 cm 104 cm 25 cm 106 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
6 месеци 3 години 0 kg 15 kg