MOSAIC TS
Брзо се склопува, едноставна за употреба. Mosaic е количка која се склопува со една рака и во целост ви ги олеснува прошетките. Доаѓа со Junior Baby 0+ седиште за во автомобил. Од раѓање до приближно 3 години (0 – 15 кг).
• Травел системот на еден клик овозможува да се стави Junior Baby 0+ седиште за во автомобил
• Склопување на принцип чадор систем
• Компактна и лесна за носење
• Се склопува со една рака и за една секунда
• Вклучува Junior Baby седиште за во автомобил.
Chilli Sport Sport Luxe Titan Pheonix    
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 5 позиции за каиш
 • • Текстил тестиран за токсичност, запаливост и избледување на бојата

Комфорност

 • • Целосно обложено седиште со три позиции на наслонот
 • • Целосно лежечка позиција, погодна за користење уште од раѓање
 • • 5 позиции на наслонот
 • • Прилагодлив потпирач за нозе
 • • Меки рачки

Погодности

 • • Компактно склопување (0.13м3)
 • • Со мала тежина и лесна за носење
 • • Предни ротирачки тркала со кочница

Погодна за употреба

 • • Травел системот на еден клик дозволува количката да биде компатибилна со Junior Baby 0+ седиште за во автомобил.
 • • Се склопува брзо и лесно
 • • Компактно склопување за лесно складирање

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
10.6 kg 92 cm 49 cm 103 cm 34 cm 95 cm

Награди

Pdf

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg