MOSAIC COMPLETO
Брзо се склопува, едноставна и лесна за користење. Mosaic го олеснува секое Ваше патување. Од раѓање до 3 години (0-15 кг)
Peacot Sport Luxe        
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 5 позиции за каиш
 • • Текстил тестиран за токсичност, запаливост и избледување на бојата
 • • Преден држач за раце кој спречува детето да падне

Комфорност

 • • Целосно обложено седиште
 • • Обложено перниче за глава
 • • Целосно лежечка полжба
 • • 5 позиции на наслонот
 • • Прилагодлив потпирач за нозе
 • • Меки рачки

Погодности

 • • Компактно склопување (0.13м3)
 • • Лесна за носење (7.1 кг)
 • • Предни ротирачки тркала со кочница

Погодна за употреба

 • • Травел системот на еден клик дозволува количката да биде компатибилна со Junior Baby 0+ седиште за во автомобил.
 • • Преклопување на еден клик
 • • Лесно за складирање

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
10 kg 92 cm 49 cm 103 cm 34 cm 95 cm

Награди

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg