MIRAGE + TS
Најдобро за цената и најпродавана од Graco Травел Систем. Mirage количката е лесна, компактна и се склопува само за една секунда. Тоа е сѐ што ви треба од травел систем по одлична цена. Од раѓање до приближно 3 години (0 – 15 кг).
• Травел системот на еден клик овозможува да се стави Junior Baby 0+ седиште за во автомобил брзо и едноставно
• Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
• Се склопува лесно со една рака и за една секунда
• Компактно преклопување и може да стои исправена за полесно складирање
• Вклучува Junior Baby седиште за во автомобил и прекривка за дожд
Green Fusion Candy Fusion Amber Fusion Chilli Forest Oxford
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 5 позиции за каиш

Комфорност

 • • Целосно обложено седиште  со три позиции на наслонот
 • • Tенда со УВ заштита

Погодности

 • • Компактен травел систем (0.15м3)
 • • Лесна за носење (7.1 кг)
 • • Голема корпа за складирање
 • • Предни ротирачки тркала со кочница

Погодна за употреба

 • • Травел системот на еден клик дозволува количката да биде компатибилна со Junior Baby 0+ седиште за во автомобил.
 • • Преклопувањесо еден клик
 • • Лесно за складирање

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
7.1 kg 92 cm 49 cm 103 cm 36 cm 86 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg