MIRAGE +
Најпродавана Graco количка. Mirage + количката е лесна, компактна и се склопува само за една секунда. Тоа е сè што ви треба од количка за одлична цена. Од раѓање до приближно 3 години (0 – 15 кг).
• Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
• Се склопува лесно со една рака и за една секунда
• Компактно преклопување и може да стои исправена за полесно складирање
• Вклучува прекривка за дожд
Jaffa Stripe Plum Pepper Stripe Chilli Biscuit Oxford
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

  • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
  • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
  • • 5 позиции за каиш

Комфорност

  • • Целосно обложено седиште  со три позиции на наслонот
  • • Tенда со УВ заштита

Погодности

  • • Лесна за носење (7.1 кг)
  • • Голема корпа за складирање
  • • Предни ротирачки тркала со кочница

Погодна за употреба

  • • Преклопувањесо еден клик
  • • Лесно за складирање

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
7.1 kg 92 cm 49 cm 103 cm 36 cm 86 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg