LOVIN HUG WITH PLUG
Музичка лулашка со 6 брзини на лулање и 4 позиции на седење. Лулашката е посебно дизајнирана за да осигура дека бебето е смирено и релаксирано. Може да се користи од раѓање до отприлика 9 килограми.
• 3 меки играчки за визуелна стимулација
• Музика и електронски тајмер за автоматско исклучување на лулашката
• Дополнително перниче за потпора на главата за оптимална комоција и удобност
• 5 точки на безбедност
• Послужавник со играчки
• Користи батерии: 3 x LR 20 ( или приклучок за струја )
Poppy Pixel Hide & Seek Fizz Benny & Bell Hoops
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Комфорт

 • • Удобно седиште и дополнителна потпора за главата кои овозможуваат комфорна положба за новороденчиња.
 • • Неколкуте позиции ( од 100 до 150 степени) на седиштето, овозможуваат удобност за вашето бебе од лежечка до седечка положба.
 • • Настрешницата тестирана од UV зраци, дава оптимална заштита од сонце.

Погодности

 • • Лулањето се одвина или на батерии или со приклучок во струја
 • • Има можност за собирање на лулашката
 • • Се овозможува лесен пристап до бебето
 • • Вклучена е дополнителна потпора на главата која може да се отстрани
 • • Навлаката на седиштето е приспособена за машинско перење

Забава

 • • 3 меки играчки кои се отстрануваат, за визуелан стимулација
 • • Музика и елетронски тајмер за автоматско исклучување на лулашката

Животен стил

 • • Супер комфорна лулашка со 6 брзини
 • • Mоже да се користи до 9 килограми
 • • 4 позиции на седење
 • • 5 точки на безбедност

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
7.5 kg 88 cm 67 cm 94 cm 50 cm 105 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 9 месеци 0 kg 9 kg