GRACO EVO
Новата GRACO EVO количка е прилагодена за деца од раѓање до приближно 3 години (0 – 15 кг). Може да се намести од лежечка позиција до седечка.
• Седиштето се мести да биде свртено кон родителот или кон напред во три позиции до крајната лежечка позиција.
• Може да биде управувана со една рака и има голема корпа за складирање.
• Травел системот на еден клик овозможува количката да биде компатибилна со Junior Baby седиште за во автомобил.
• Вклучени се : прекривка за дожд и зимска чизма.
Chilli Sand Charcoal Grape Lime Pit Stop
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
 • • Сигурносни каиши кои се прилагодуваат со растот на детето

Комфорност

 • • Компактна и лесна шасија
 • • Целосно обложено, ротирачко седиште, кон напред и кон назад
 • • Три позиции на седиштето до потполно лежечка позиција
 • • Прилагодлив потпирач за нозе

Погодности

 • • Голема корпа за складирање
 • • Ротирачки тркала кои може да се закочат
 • • Компактна и лесна шасија
 • • Лесно пакување

Погодна за употреба

 • • Преклопување со една рачка
 • • Навлаката лесно се отстранува и може да се пере
 • • Компатибилно со Junior Baby 0+ седиште за во автомобил.

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
6.5 kg 89 cm 60 cm 102 cm 41 cm 106 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg