DISCOVERY WALKER
Безбедна и забавна активност за бебето додека почнува да ги прави своите први чекори. Може да се користи од 6 до отприлика 12 месеци, или до 12 килограми.
• Ултра лесно склопување
• задните тркала го контролираат движењето на дубачето
• послужавник со играцки за забава и музичка тастатура која лесно се отстранува
• користи батерии : 2 x AA – LR6
Pixel Hide & Seek Poppy Garden Friends Benny & Bell Bertie & Fern
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Безбедност

  • • држачи отпорни на лизгање
  • • задни тркала кои го контролираат движењето на дубачето

Погодности

  • • Ултра лесно склопување
  • • послужавник кој се отстранува за лесно чистење и одржување
  • • навлаката на седиштето е приспособлива за машинско перење

Забава

  • • послужавник со играчки и музичка тастатура

Животен стил

  • • се користи отприлика до 12 килограми
  • • се подесува на 4 нивоа, во зависност од висината
  • • стабилно седиште

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
5.2 kg 75 cm 58 cm 50 cm 58 cm 30 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
6 месеци 12 месеци 0 kg 12 kg