CONTOUR ELECTRA DELUXE
Ова креветче е креирано да овозможи смирувачка околина за спиење со помош на нежните вибрации кои се инсталираат на самото креветче и мобилниот дел со играчки. Може да се користи од раѓање до 3 години.
• Musical wind-up mobile with toys that rotates automatically to lull baby to sleep
• 2 vibration speeds easy to use. Bassinet mattress vibrates gently to soothe the baby
• Removable changing table and mobile
• Quick and easy to set up and put away
• 7 feet for perfect stability, of which 2 are wheels
• Carrybag included
• Batteries: 1 x LR20 (not included)

Pixel Hide & Seek Poppy      
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Безбедност

 • • 7 сталки за совршена стабилност, од кои две се тркалца

Комфорт

 • • Иновативен модул за време и мерење на температура во собата
 • • Душекот нежно вибрира за да му пружи смирувачко дејство на бебето
 • • Четири мрежестри страни за подобра видливост
 • • Контролна кутија за регулирање на ноќното светло, музиката, и вибрациите

Погодности

 • • Отстранлив послужавник за складирање
 • • Брзо, лесно и компактно собирање
 • • Дел за преповивање кој лесно се отстранува и собира
 • • 2 тркала за лесно преметување на креветчето
 • • вклучена е торба за креветчето
 • • прегради за складирање

 

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
14 kg 104 cm 73 cm 91 cm 23 cm 85 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg