CONTOUR ELECTRA
Ова креветче е креирано да овозможи смирувачка околина за спиење со помош на нежните вибрации кои се инсталираат на самото креветче и мобилниот дел со играчки. Совршено е за домашна употреба, или пак за патување. Може да се користи од раѓање до 3 години.
• Two vibration speeds
• Bassinet mattress can vibrate gently to soothe the baby
• Quick and easy to set up and put away
• Nightlight and music
• Removable changing table and toy bar
• Seven feet for perfect stability, of which two are wheels
• Carrybag included
• Batteries: 1 x LR20 (not included)
Pixel Hide & Seek Poppy Benny & Bell Shadow Bertie & Fern
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Безбедност

 • • 7 сталки за совршена стабилност, од кои две се тркалца

Комфорт

 • • Иновативен модул за време и мерење на температура во собата
 • • Душекот нежно вибрира за да му пружи смирувачко дејство на бебето
 • • Четири мрежестри страни за подобра видливост
 • • Контролна кутија за регулирање на ноќното светло, музиката, и вибрациите

Погодности

 • • Отстранлив послужавник за складирање
 • • Брзо, лесно и компактно собирање
 • • Дел за преповивање кој лесно се отстранува и собира
 • • 2 тркала за лесно преметување на креветчето
 • • вклучена е торба за креветчето
 • • прегради за складирање

 

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
14 kg 104 cm 73 cm 91 cm 23 cm 85 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg