CONTEMPO
Комфорно и стилско столче за јадење со можност за подесување на 6 нивоа во висина и 3 позиции на седење. Дава можност за лесно склопување. Може да се користи отприлика од 6 месеци.
• Лесно подесување на седиштето со една рака
• Брзо и лесно склопување
• Лесно одржување на седиштето и послужавникот кој може целосно да се отстрани
• 5 точки на безбедност
• Интегрирано е посебно место за одморање на ноџињата
Bloom Poppy Benny & Bell Apple Fruit Salad Gustav
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Безбедност

 • • Лесно се склопува и не завзема голем простор
 • • 2 послужавника, од кои едниот се отстранува
 • • Послужавник кој се подесува со една рака
 • • Лесно одржливо седиште
 • • Компактно столче

Погодности

 • • Ултра лесно склопување
 • • послужавник кој се отстранува за лесно чистење и одржување
 • • навлаката на седиштето е приспособлива за машинско перење

Животен стил

 • • Може да се користи додека детето не наполни 15 килограми – 36 месеци
 • • 6 нивоа на подесување во висина
 • • 5 точки на безбедност
 • • Лесен систем за подесување на седиштето со една рака, за пријатен одмор после оброкот

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
9 kg 83 cm 56 cm 105 cm 22 cm 82 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
6 месеци 3 години 6 kg 15 kg