COCOON CITISPORT
Ултра компактна, многу лесна нова количка. Од 6 месеци до 3 години (6-15 кг)
• Компактна и одлична за чување дома или во специјална торба. Не зафаќа простор (0.11м3)
• Наслонот на седиштето се регулира со една рака, брзо и лесно
• Вклучена е торба за складирање
Pixel Mode Noir Genny      
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 5 позиции за каиш
 • • Преден држач за раце кој спречува детето да падне

Комфорност

 • • Удобното седиште и обложеното перниче за глава овозможуваат новороденчињата да се чувствуваат пријатно и да бидат заштитени
 • • Наслонот со повеќе позиции (од 100 до 150°) овозможува комфор за Вашето дете од лежечка до седечка позиција
 • • УВ тестираната тенда дава оптимална заштита од сонце

Погодности

 • • Компактна и одлична за чување дома или во специјална торба. Не зафаќа простор (0.11м3)
 • • Лесна за носење (6.1 кг)
 • • Лесна за управување и во тесен простор (само 45 см широк)
 • • Ергономска рачка која се прилагодува на различни позиции на рацете

Погодна за употреба

 • • Компактна и не зафаќа простор
 • • Мала тежина и лесна за носење
 • • Ергономска рачка и лесна за маневрирање

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
6.1 kg 68 cm 45 cm 102 cm 30 cm 85 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 3 години 0 kg 15 kg