CITISPORT
Ултра компактна, многу леснa количка за Вашето новороденче. Од 6 месеци до 3 години (6-15 кг)
Sport Luxe Peacoat        
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Сигурност

 • • Согласно со EN 1888:2003 стандард
 • • Квалитетна и цврста рамка која обезбедува сигурност и комфор на вашето дете
 • • 5 позиции за каиш
 • • Преден држач за раце кој спречува детето да падне

Комфорност

 • • Удобното седиште и обложеното перниче за глава овозможуваат новороденчињата да се чувствуваат пријатно и да бидат заштитени
 • • Наслонот со повеќе позиции (од 100 до 150°) овозможува комфор за Вашето дете од лежечка до седечка позиција
 • • УВ тестираната тенда дава оптимална заштита од сонце

Погодности

 • • Компактна и одлична за чување дома или во специјална торба. Не зафаќа простор (0.11м3)
 • • Лесна за носење (6.1 кг)
 • • Лесна за управување и во тесен простор (само 45 см широк)
 • • Ергономска рачка која се прилагодува на различни позиции на рацете

Погодна за употреба

 • • Лесен и практичен Graco систем на склопување. Се склопува со една рака и се еден потег
 • • Системот за спуштање на наслонот на седиштето ви овозможува тоа да го направите со една рака
 • • Автоматското заклучување при склопување, ја прави количката лесна за складирање и транспорт

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
6.1 kg 68 cm 45 cm 102 cm 30 cm 85 cm

Упатства и Брошури

Pdf

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
6 месеци 3 години 0 kg 15 kg