BABY DELIGHT
Компактна и пренослива лулашка со 2 брзини на лулање и три позиции на седење. Може да се користи од раѓање до отприлика 9 килограми.
• Лесно се склопува за да може да се пренесе од едно место на друго
• Овозможува лесен пристап до бебето
• Отстранлив обрач со играчки каде се вклучени 3 меки играчки
• 3 позиции на седење и 2 брзини на лулање
• 5 точки на безбедност
• Навката на седиштето е приспособена за машинско перење
• Користи батерии : 4 x LR14
Pixel Garden Friends Poppy Hide & Seek Benny & Bell Fizz
Bertie & Fern Petit Pip Doodle Disney Winnie Pooh    
  Достапни дезени
 

Карактеристики и придобивки

Комфорт

  • • Комфорно седиште

Погодности

  • • Лесно се склопува за лесно и брзо преместување од едно место на друго
  • • Седиштето е приспособено за машинско перење
  • • Лесен пристап до бебето

Забава

  • • Лесно пристапен дел со меки играчки

Животен стил

  • • Компактна и лесно пристапна лулашка
  • • Може да се користи до 9 килограми
  • • лулашка со 2 брзини на лулање
  • • 3 позиции на седење
  • • 5 точки на безбедност

Упатства

Технички карактеристики

Тежина Должина Ширина Висина Должина при склопување Висина при склопување
4.7 kg 63 cm 60 cm 82 cm 50 cm 86 cm

Возраст и тежинa

Од (години) До (години) Од До
0 години 9 месеци 0 kg 9 kg